Oderuhi so med nami

Oderuhi.com  je slovenska anti oderuška spletna stran.  Oderuštvo je staro, kot svet in se popolnoma zavedamo, da zgolj z eno spletno stranjo tega ne moremo ne popraviti kaj šele zmanjšati in odpraviti. Oderuhi okoli nas so del vsakdana in del našega življenja. Menimo pa, da če te že nekdo odere ima vsak, ki se počuti kot žrtev, da to jasno in glasno pove. Ali je to doma za zaprtimi vrati ali na primer v  gostilni ali neki javni prireditvi ali spletu je popolnoma vseeno.

Torej tisti, ki se ne bojite oderuhov in okolice in niste preveč boga boječi imate možnost to povedati na tej spletni strani.

Kaj vse smatramo pod oderuhe je težko našteti. Kolikor je vrst oderuhov in oderuštva toliko je teorij in razlag. Na splošno povedano bomo na teh stenah objavi vse tiste zadeve, ki jih kot navadni državljani več kot preveč preplačamo. Ko nas nekdo odere in potem vidimo, da je to nekje pol ceneje ali celo zastonj. Če smo za to krivi sami to nikakor ne prištevamo k oderuštvu ampak k lastni nevednosti ali neumnosti. Zatorej bodite pri svojih opisih spoštljivi, ne žaljivi in natančni in jasni.