Za ljubitelje Avtomobilizma

, ki so nam všeč.

 

Spletni portal je nastal s pomočjo prostovoljcev ali posameznikov, ki so vanj vložili svoj čas, znanje in energijo, ne da bi pričakovali finančne koristi. Donacije in prispevki članov foruma so edini vir financiranja. Tako portal med svoje vrste še vedno vabi nove ljubitelje, posameznike in posameznice, ki želijo prispevati k blaginji portala. Več glav več ve. Zato poznamo Citroen Bilten kot star in dober forum, poln zanimivih prispevkov in tem.

 

Spomnimo se nastajanja portala, začetkov, ki sežejo v čas, ko še nismo uporabljali HTML-ja. Po mnogih selitvah s strežnika na strežnik se je prvič v zgodovini pojavil Citroen Bilten 17. junija 2001. Iz tiskanega medija je nastal tudi elektronski medij, ki leta 2013 hkrati praznuje 10 let obstoja foruma. Velja za najstarejši ljubiteljski avtomobilistični portal in forum, ki je ves čas aktiven in se sproti posodablja ter pridobiva nove obiskovalce in nove ljubitelje. Portal je zvest samemu sebi, čeprav je, ne glede na leta, tudi sodoben. Sledi času in hitremu tempu življenja, je primerno udoben. Najdemo ga na družabnih omrežjih, na Facebooku, MySpacu in Twitterju, kjer mu lahko sledimo. Najboljše pa je, da lahko ob tem tudi ustvarjamo. Zagotovo se bomo počutili bolje, če se pridružimo forumu, kjer lahko razpravljamo o znanih, neznanih ali celo nemogočih težavah in zanje poiščemo najpreprostejše in najustreznejše rešitve, pomagamo komu ali pa preprosto in kakovostno preživimo prosti čas.

 

Spletni portal Citroen Bilten zmore veliko. Registriranemu članu poleg samostojnega ustvarjanja omogoča tudi pisanje spletnega dnevnika. Vsi si včasih zaželimo, da bi pisali dnevnik, sploh o nečem, kar predstavlja rdečo nit našega zanimanja. Kot dnevničarji postanemo samostojni upravljavci spletnega dnevnika, tako lahko po mili volji in lastnih željah kreiramo, dopolnjujemo, lepimo, prepisujemo in se izrazimo. Vendar za to ni treba biti avtomobilski privrženec, saj so vsebine popolnoma poljubne. Na portalu smo vedno veseli novih tem in vsebin, saj smo prepričani, da z izmenjavanjem izkušenj in znanj pomagamo sebi in drugim. Portal zaradi svoje starosti in kilometrine izkušenj omogoča marsikaj, zato lahko vsak najde kaj zase. Lahko objavljamo vse novice oz. vse večpredstavnostne vsebine. Sliši se mikavno. Pokazati večjemu številu ljudi nekaj, kar želimo, da postane vidno, ali preprosto privabiti nasmeh na lica, očarati in sklepati nova prijateljstva ter zaspati pomirjeni, ker smo našli rešitev za svoje težave. Vsi jih imamo in ne rešujemo samo svojih.

 

Želimo obdržati vse enkratne prispevke in vsebine, ki smo jih delili in ustvarjali skupaj z drugimi prostovoljnimi posamezniki, zato moramo obrisati prah s starih prispevkov, obnoviti zgodovino. Radi se spominjamo starih časov in prebiramo, kako je bilo nekaj let nazaj. Čeprav ne ustvarjamo na enak način kot nekoč, se lahko spominjamo vseh takratnih zanimivosti. Verjamemo, da je med nami še vedno kdo, ki ga zanima marsikaj iz preteklosti. Zato potrebujemo še več prostovoljcev, ki bi nam bili pri prenovi portala pripravljeni posoditi svoje sive celice, da bi portal lahko sledil današnjemu času in namenu. Vabimo tudi vse tiste, ki jih bolj zanima sedanji čas, da se nam pridružijo pri objavljanju aktualnih vsebin o Citroenu. Vsem, ki bi želeli finančno podpreti portal, bomo iskreno hvaležni. Tudi če je inflacija že načela vaše pujske, nam vseeno lahko napravite drobno uslugo. Priporočite obisk portala vsem, za katere menite, da bi jih portal utegnil zanimati. Vplivate lahko na njegovo prepoznavnost in hkrati omogočite ustvarjalcem, iskalcem in vsem, ki jih Citroen zanima, da obiščejo naš portal in najdejo, kar iščejo.

 

Citroen, Citroen, Citroen! Avtomobilizem! Težave s citroenom? Rešitev za citroena? Želite jeklenega  konjička, citroena? Ali pa samo preveriti in poiskati informacije o Citroenu? Kupujete nov ali rabljen citroen? Vas zanima karkoli, kar je povezano z vašim jeklenim konjičkom? Želite ustvarjati, kreirati, se izraziti, sodelovati in podpreti najstarejši avtomobilistični portal? Si želite imeti svoj spletni dnevnik ali izmenjati izkušnje z drugimi registriranimi člani, ustvarjati vsebine in prispevke o Citroenu in o vsem, kar imate radi? Če niste našli ničesar, kar bi vas prepričalo, bo spletni portal Citroen Bilten prisluhnil vašim željam. Treba jih je samo izraziti. Spletni portal zmore uresničiti vaše želje.

 

Moto portala je Graditi, ne rušiti. Skupaj ustvarjamo spletni portal Citroen Bilten. Portal čutimo, vidimo, prepoznamo, mogoče celo potipamo.